Service & Onderhoud

Voor uw hoogwaardige apparatuur en materialen heeft Davenport een eigen technische dienst (TD) voor service en onderhoud. De TD installeert tandheelkundig en tandtechnisch apparatuur, voert periodiek onderhoud uit en verhelpt storingen in heel het land. Ook wanneer u met uw praktijk of laboratorium verhuist of uw interieur vernieuwt, kunt een beroep op onze technische dienst doen.

Omdat de technische ontwikkelingen binnen de dentale wereld snel gaan, besteden wij veel aandacht aan de kennis en opleidingen van onze technische medewerkers. Het is voor Davenport van groot belang dat de technische dienst altijd up-to-date kennis heeft. Gedurende het hele jaar worden onze monteurs geschoold: vaak bij de fabrikanten op locatie, maar ook middels interne opleidingstrajecten.

Uw praktijk is onze zorg! Een goed onderhouden praktijk is noodzakelijk voor u, want storingen kosten tijd en daarmee geld.
U kunt bij Davenport ook een jaarlijkse service overeenkomst afsluiten om preventief onderhoud te plegen aan uw apparatuur.

Mocht onverhoopt  uw apparatuur niet ter plekke gerepareerd kunnen worden dan wordt er kosteloos een leen apparaat geplaatst en uw defecte apparaat in onze werkplaats gerepareerd. Als de kosten hoger uitvallen dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Benieuwd naar wat Davenport op servicegebied voor uw praktijk kan betekenen? Neem contact met ons op.

Service & onderhoud aanvragen