Hete lucht sterilisator

Bent u op zoek naar een hete lucht sterilisator? Met hete lucht is het mogelijk om (medisch) apparatuur steriel te maken voor gebruik. Veel instellingen zoals medische praktijken (tandartsen), tattoo-shops en de farmaceutische industrie maken gebruik van een sterilisatoren. Met een zogenoemde stoom generator, reinigt u de medische instrumenten voor iedere patiënt. Naast het reinigen van medische instrumenten kunt u de hete lucht sterilisator ook inzetten in de voedings- of farmaceutische industrie.

Davenport Medical Systems helpt u bij het kiezen van de juiste stoom generator. Wij hebben een ruim assortiment medische apparatuur en weten als geen ander welk apparatuur geschikt is voor uw situatie. Wilt u een persoonlijk advies over welke sterilisator op basis van hete lucht en/of stoom generator voor u ideaal is? Kom dan via dit formulier met ons in contact.

Een persoonlijk advies aanvragen

Voor welke industrieën zijn stoomgeneratoren nodig?

Waarvoor zijn stoomgeneratoren toe te passen? Davenport Medical Systems biedt stoomsterilisator voor medische hulpmiddelen aan, stoom-/destructiesterilisator voor laboratoriumdoeleinden, combisterilisator voor farmaceutische doeleinden, luchtgekoelde ventilatorsterilisator voor farmaceutische doeleinden en/of een heetwatersterilisator voor farmaceutische doeleinden.

Doordat er een groot aanbod van sterilisatoren en opties op de markt aanwezig zijn, geeft Davenport Medical Systems u graag een persoonlijk advies op maat. Daarbij zijn wij in staat oplossingen te bieden voor verschillende markten en type beladingen.

Hete lucht sterilisator aankopen?

Bekijk de overzichtspagina van hete lucht sterilisatoren hier voor meer informatie over onze oplossingen. Wist u dat Davenport Medical Systems naast levering en installatie u ook voorziet in het onderhouden van uw apparatuur? Zo kunt u 24/7 en het hele jaar lang vertrouwen op de kwaliteit van uw stoom sterilisator. Kom voor informatie over plaatsing en onderhoud met ons in contact door dit formulier in te vullen. Ook voorzien wij u dan van informatie over de kosten van levering/onderhoud en de aanschafprijzen van het product naar keuze.

Meer informatie & Prijzen