Hete lucht sterilisator pedicure

Zoekt u een hete lucht sterilisator? Voor de pedicure branche is het essentieel om gereedschappen en instrumenten voor gebruik te reinigen. Met een hete lucht sterilisator maakt u dit mogelijk. Davenport Medical Systems heeft een breed aanbod van producten, waarmee u de tools die u voor het dagelijks werk gebruikt eenvoudig kunt reinigen en steriel maakt. Zo houdt u de werkomgeving niet alleen veilig voor uw cliënten, maar ook voor uzelf.

Met een autoclaaf machine, steriliseert u naast (medische) instrumenten ook pipet-en glaswerk, bepaalde textiel en/of vloeistoffen. Een autoclaaf is dan ook een essentieel onderdeel om veilig en steriel te kunnen werken. Naast autoclaven bieden wij ook stoom generatoren aan om uw pedicure instrumenten te reinigen. Wilt u zeker weten welke machine geschikt is voor uw pedicure bedrijf? Kom voor een gratis advies met ons in contact via de website en vul dit formulier in.

Een persoonlijk advies aanvragen

Over Davenport Medical Systems

Onze organisatie is al meer dan 30 jaar actief in de pedicure branche. Wij helpen bedrijven, medische instellingen en kleinere organisaties gespecialiseerd in de beauty industrie aan de juiste apparatuur voor het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten. Van autoclaven tot stoomgenerator. Met de apparatuur van Davenport Medical Systems vertrouwt u op een hoge kwaliteit en lange levensduur. Wij helpen u namelijk niet alleen bij de levering en plaatsen, maar bieden ook deskundige service en onderhoudscontracten aan. Zo vertrouwt u jaar in, jaar uit op een goedwerkende hete lucht sterilisator.

Interesse in hete lucht sterilisator pedicure?

Wilt u gebruik maken van een hete lucht sterilisator voor pedicures? Kom voor een persoonlijk advies met ons in contact. En ontdek het beste sterilisatie apparaat voor uw dagelijkse pedicure werk. Vul dit formulier in om meer te weten te komen over welke hete lucht sterilisator u nodig heeft, de prijzen en product specificaties. Of bekijk hier een overzicht van al onze producten die wij op dit moment aanbieden.

Meer informatie & Prijzen