Autoclaaf werking

Interesse in de autoclaaf werking? En/of bent u op zoek naar de product specificaties van autoclaaf apparatuur? Davenport Medical Systems helpt u bij het uitkiezen van de juiste autoclaaf voor uw bedrijf of (medische) instelling. Een autoclaaf is een apparaat die medische instrumenten reinigt, zodat ze dagelijks ingezet kunnen worden bij de behandeling van patiënten. Naast instrumenten steriliseert u ook pipet-en glaswerk, bepaalde textiel en/of vloeistoffen met een autoclaaf. Een autoclaaf is dan ook een essentieel onderdeel om veilig en steriel te kunnen werken.

Hoe de autoclaaf werkt, is afhankelijk van het type autoclaaf die u kiest. Naast horizontale en verticale autoclaven, bieden wij bij Davenport Medical Systems ook plasma-autoclaven aan. Die werken weer op een andere manier dan de ‘standaard’ autoclaven op basis van lucht. Afhankelijk van uw type organisatie, doen wij graag een persoonlijk advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste type autoclaaf aanschaft, die precies bij uw behoeftes past.

Een persoonlijk advies aanvragen

Aanbod Davenport Medical Systems

Het aanbod van Davenport Medical Systems is veelzijdig. Van plasma autoclaven tot horizontale stoom autoclaven. Bekijk hier een overzicht van alle producten die wij momenteel aanbieden. Davenport Medical Systems voorziet een deskundige levering en installatie. Daarvoor beschikken wij over de juiste kwaliteitseisen die gesteld zijn aan installateurs. Ook heeft u de optie om uw autoclaaf apparatuur te laten onderhouden door onze monteurs. Daarbij geniet u van een 24/7 goedwerkend apparaat. Heeft u niet de juiste financiële middelen of vindt de aanschafwaarde te groot? Dan bieden wij ook de mogelijkheid aan tot leasing van uw nieuwe autoclaaf.

Meer weten over de autoclaaf werking?

Heeft u meer vragen over de werking van een autoclaaf apparaat? Kom voor een advies op maat met ons in contact. Bekijk hier een overzicht van alle producten die wij bij Davenport Medical aanbieden. Wilt u meer informatie over de aanschafwaarde van een product naar keuze? Vul dan dit formulier in op de website. Wij beantwoorden uw verzoek voor een prijsopgave binnen 3 werkdagen.

Meer informatie & Prijzen