Autoclaaf sterilisator

Bent u op zoek naar de juiste autoclaaf sterilisator voor uw bedrijf of (zorg)instelling? Davenport Medical biedt autoclaven aan die veilig zijn voor de patiënt, gebruiker en de omgeving. Wij helpen u voorafgaande aan de koop met een eerlijk advies over welke autoclaaf sterilisator de juiste is voor uw situatie. Zo weet u zeker dat u de juiste stoom sterilisator aankoopt. Van A autoclaven tot plasma- en SMS100 autoclaven. Ook hebben wij zowel horizontale als verticale autoclaven in het producten assortiment opgenomen.

Wilt u een persoonlijk advies op maat ontvangen over welke autoclaaf de beste keuze is? Wij helpen u graag verder. Vul dit online formulier in én ontvang meer informatie over de juiste productkeuze, productspecificaties en prijzen.

Een persoonlijk advies aanvragen

Waar heb ik een autoclaaf sterilisator voor nodig?

Met een autoclaaf sterilisator reinigt u de hulpmiddelen die u nodig heeft om uw beroep uit te kunnen voeren. Medische hulpmiddelen dienen voor gebruik steriel te zijn. Denk daarbij aan medische instrumenten, pipet- en glaswerk, warmtegevoelige materialen zoals textiel, bepaalde vloeistoffen en nog vele andere toepassingen.

Zeker weten dat uw apparatuur aan de juiste veiligheidsnormen voldoet? Davenport Medical Systems volgt strikte medische veiligheidsnormen om de apparatuur te plaatsen, te inspecteren, te repareren en te onderhouden. Daarvoor zijn wij als bedrijf ISO 13485 gecertificeerd. Al ruim 30 jaar actief! Bij Davenport Medical Systems geniet u van zekerheid én kwaliteit.

Autoclaaf sterilisator aankopen

Bij het uitkiezen van een autoclaaf sterilisator komt er veel informatie op u af. Wellicht heeft u al een producttype op het oog, misschien is dit pas de eerste keer dat u een autoclaaf aanschaft. Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Vul dit formulier in op de website van Davenport Medical om meer informatie te ontvangen over de producttypes en prijzen.

Wij helpen u niet alleen bij de aankoop, maar zorgen ook voor een veilige en deskundige plaatsing, en nemen ook het onderhoud van al uw medische apparatuur uit handen.

Meer informatie & Prijzen