Autoclaaf kopen

Wilt u een autoclaaf kopen? Autoclaven worden gebruikt voor de reiniging van medische instrumenten. Een autoclaaf kopen doet u niet zomaar, het vergt enige voorbereiding en verdieping om een autoclaaf voor uw doeleinde aan te schaffen en in gebruik te nemen. Davenport Medical voorziet u bij de advisering, inkoop, plaatsing en onderhoud van al uw autoclaven. Ook bieden wij autoclaven op leasecontract aan.

Wilt u een persoonlijk advies ontvangen over de beste manier voor autoclaaf kopen? Ook voor uw specifieke situatie of beroep is een geschikte autoclaaf op de markt. Vul voor meer informatie dit online formulier in op de website van Davenport Medical. Wij informeren u graag verder over de prijzen, levering en installatie.

Een persoonlijk advies aanvragen

Wat is een autoclaaf?

Autoclaven zorgen voor de succesvolle reiniging van medische instrumenten. De sterilisatie van de hulpmiddelen gebeurt via stoom door middel van een lucht-compressor en/of een waterbehandeling. De temperaturen kunnen oplopen tussen de 120 en 143 °C bij een druk tussen 1 en 3 bar. Een groot voordeel van een autoclaaf ten opzichte van een hete lucht sterilisator, is dat ze ook ingezet kunnen worden bij temperatuurgevoelige materialen zoals textiel, vloeistoffen, pipet- en glassterilisatie, biohazard en afval sterilisatie, instrumentensterilisatie en vele meerdere toepassingen.

Verschillende soorten autoclaven: AS t/m B en Plasma autoclaven

Davenport Medical biedt een ruim assortiment autoclaven aan. Wij hebben draagbare autoclaven (B autoclaven CBM) tot grotere horizontale autoclaven die op maat geplaatst moeten worden. Daarbij bieden wij ook plasma autoclaven aan, die gebruik maken van koud plasma dat in laag vacuüm wordt gegenereerd. Ideaal voor het reinigen van warmtegevoelige materialen die bijvoorbeeld in batches gereinigd moeten worden.

Al onze autoclaven zijn vanzelfsprekend veilig voor de gebruiker, de patiënt en de omgeving. Davenport Medical Systems is ISO 13485 gecertificeerd en werkt volgens strikte normen en regelgeving. Zo vertrouwt u op de deskundige levering en plaatsing van al uw autoclaven.

Autoclaaf kopen en laten plaatsen door Davenport Medical

Een autoclaaf kopen en meteen laten bezorgen en/of installeren? Kom voor inzicht in de kosten van een autoclaaf kopen en installeren met ons in contact via dit online formulier. Wij voorzien u voor de aanschaf van een persoonlijk advies op maat over welke type autoclaaf het beste bij u én uw situatie past. Profiteer daarbij van een eerlijk advies over de gewenste autoclaaf.

Meer informatie & Prijzen