Autoclaaf industrieel

Bent u op zoek naar een autoclaaf industrieel? Bij Davenport Medical Systems bieden wij diverse industriële autoclaven aan zodat u uw dagelijkse werk veilig en verantwoord kunt uitvoeren. Wij leveren getoetste producten af die veilig zijn voor zowel de patiënt, als de gebruiker en de omgeving. Daarnaast helpen wij u bij het onderhouden van uw nieuwe autoclaaf industrieel.

Van A autoclaven tot plasma- en SMS100 autoclaven. Davenport Medical Systems heeft een ruim assortiment beschikbaar voor plaatsing en installatie. Van horizontale grote tot aan verticale kleine autoclaven. Wilt u een persoonlijk advies over welke autoclaaf voor u de beste keuze is? Kom dan vrijblijvend met ons in contact en vul dit formulier in op de website.

Een persoonlijk advies aanvragen

Steriele apparatuur voor uw dagelijkse werk

Uw medische apparatuur dient steriel te zijn voor gebruik. Een autoclaaf is de juiste machine die dit voor u bewerkstelligt. Naast medische instrumenten worden ook pipet- en glaswerk, warmtegevoelige materialen zoals textiel, bepaalde vloeistoffen en nog vele andere toepassingen steriel gemaakt voor gebruik. Vertrouw op de werking van de juiste type autoclaaf voor uw industrie en klik hier voor een overzicht van al onze autoclaven.

Davenport Medical Systems voorziet in het plaatsen, installeren en onderhouden van uw medische apparatuur zoals autoclaven. Dat doen wij al ruim 30 jaar voor verschillende instellingen, medische bedrijven en industrieën. Bij Davenport Medical Systems geniet u van zekerheid én kwaliteit. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op deze webpagina.

Autoclaaf industrieel nodig? Kom in contact

Wilt u alle ins-en-outs ontdekken over een autoclaaf industrieel? Kom voor een persoonlijk advies met ons in contact via dit websiteformulier. Wij informeren u dan over de prijzen, productspecificaties en mogelijkheden van onze industriële autoclaven. Wij helpen u niet alleen bij de aanschaf van uw nieuwe autoclaaf industrieel, maar zorgen ook voor een veilige en deskundige plaatsing. En verzorgen te allen tijde het onderhoud van al uw medische apparatuur.

Meer informatie & Prijzen